AI i ett nötskal

Skulle göra ett inlägg i en grupp på Facebook. Tänkte att den kan jag säkert använda i mitt säljmaterial, så jag gör en ordentlig i ChatGPT. Börjar skriva:

#MINSTORY
Startade mitt första företag 2005.

Och trycker här ”enter”…

ChatGPT börjar genast jobba och jag tänker.
-Det där kan han ju inte få ut något av!

Men jo visst får den. Och bra blir det också.

Så här svarar Chat GPT:

”När jag startade mitt första företag 2005 var jag en blandning av spänning och nervositet. Jag hade en idé som jag brann för och jag visste att jag ville ta steget och förverkliga den. Det var mycket att lära sig, både om affärsvärlden och om mig själv som entreprenör. Jag minns de långa dagarna och de ibland sömnlösa nätterna när jag arbetade hårt för att bygga upp mitt företag från grunden.

Det fanns utmaningar längs vägen, och jag gjorde många misstag. Men varje misstag var en läroprocess och jag växte som företagare tack vare dem. Med tiden började jag se framgångar också, små framsteg som gav mig hopp och motivation att fortsätta kämpa.

Nu, när jag ser tillbaka på den resan jag har gjort sedan 2005, känner jag en blandning av stolthet och tacksamhet. Att starta mitt första företag var en av de bästa besluten jag någonsin har tagit, och jag är glad att jag vågade ta steget in i entreprenörskapet. Det har varit en resa fylld med både upp- och nedgångar, men jag skulle inte byta ut den mot något annat. Det har format mig till den person jag är idag, och jag ser fram emot alla framtida äventyr som väntar.”

Hur viste Chat GPT hur min resa varit?

Jo, för jag är långt ifrån ensam om denna resa, resan att bli egen företagare. Känner du också igen dig. Vart är du i din resa? Precis i början? Har du startat eller funderar du fortfarande? Följ mig för att få fortsatta stories, hjälpmedel och igenkänningar att skratta åt.

Hur då följer?

Smidigast är helt enkelt att prenumerera på min maillista.

Brevet

* indicates required

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *