YH-utbildning - Digital innehållsproducent

Antagen till en YH-utbilnding till hösten – Digital innehållsproducent

Så nöjd, jag ska börja en YH-utbildning – Digital innehållsproducent. I våras sökte jag samanlagt sex utbilndingar. De minskade vart eftersom jag lärde mig mer om dem. Var på besök på en skola, blev paff av en utbildning som ville ha betalt för att testa min behörighet, den enda som gjorde det. Det resulterade i att bara ha kvar ett alternativ. Jag hade fått berkäftat att jag var behörig. Men jag har varit tveksam till att det skulle hålla hela vägen.

Jag hade gjort ett arbetsprov som jag slutförde med feber och var helt slut. Så inte helt nöjd av det jag skickade in. Men så nöjd att det räckte hela vägen. Jag har nu fått beskedet att jag blivit antagen och börjar studera 26 augusti.

Jag har alltid haft en passion för att skapa innehåll, oavsett om det är genom att skriva, fotografera, eller redigera video. Nu får jag äntligen chansen att fördjupa mig i detta på riktigt och utveckla mina färdigheter. För att kunna använda det i mitt framtida företag eller anställning.

Mina mål med YH-utbildning – Digital innehållsproducent

Jag har alltid trott på att sätta tydliga mål för att hålla mig motiverad och fokuserad. Här är några av mina mål inför utbildningen:

  1. Förstärka mina kreativa färdigheter: Jag vill lära mig de senaste teknikerna och verktygen för att skapa engagerande och professionellt innehåll.
  2. Bygga ett starkt nätverk: Att knyta kontakter med andra studenter och branschproffs är något jag ser fram emot. Jag tror starkt på att vi kan lära oss mycket av varandra.
  3. Utveckla en tydlig riktlinje för min karriär: Genom denna utbildning vill jag skapa en tydlig karriärplan. Jag vill veta exakt vilken väg jag vill ta och vilka steg jag behöver ta för att komma dit.

Förväntningar och drömmar

Det finns så mycket jag ser fram emot under denna utbildning. Att få dyka ner i spännande projekt. Jag har som riktlinje att kunna arbeta som konsullt eller att starta eget igen. Men först och främst vill jag suga åt mig all kunskap och erfarenhet jag kan få under dessa år. Växa mitt nätverk och se en självklarhet i vad jag ska göra.

En ny början

Det känns som att detta är början på något riktigt stort. Jag är så tacksam för att ha fått denna möjlighet och jag är redo att ge allt jag har. Jag vet att det kommer att vara utmanande, men det är precis det jag behöver för att växa och utvecklas. Så håll tummarna för mig och följ gärna med på denna resa. Jag kommer att dela med mig av mina framsteg, lärdomar och självklart även några roliga ögonblick här på bloggen.

Tack för att ni alltid stöttar mig. Det betyder så mycket att ha er med på denna resa. Här börjar ett nytt kapitel, och jag är så redo att skriva det tillsammans med er.

Utbildningen är i skrivande stund öppen för anmälan.
YH-utbildning – Digital innehållsproducent – Sök här!

Kram Elle


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *