Att Hitta Inspiration och Motivation med Johannes Hansen

Fortsätt träna din motivation med Johannes Hansen

Jag minns en av de första gångerna jag lyssnade på Johannes Hansen. Det var 5 minuterslånga poddavsnitt i mina hörlurar. Jag lyssnade på så många jag kunde. Det var under en period då inte allt var på topp. Jag var på väg till stan, minns inte om det var för shopping, på väg till psykologen eller trippandes på väg till en fest. Det var så mitt liv såg ut då, 2016. Husen sträckte sig höga och lämnade en skugga i min väg. Jag bodde i centrala Linköping och längtade till framtiden.

Till där jag är nu. Och tack till mig själv, för att jag skriver det här inlägget. För nu påminner jag mig om hur lycklig jag ”borde” vara och ska ta in ännu en del som jag lärt mig i en podd. ”Uppskatta det jag har!” Så vart var vi?! ”Du har inte ens börjat”.

”Du har inte ens börjat”

Är hans första avsitt och i slutet av det här blogginlägget kan du lyssna på det.

Johannes Hansen är, Sveriges kanske mest framstående mentala rådgivare och föreläsare. Har ni hört talas om honom? Om inte, låt mig introducera er till en person som verkligen kan förändra ditt sätt att tänka och leva.

Vem är Johannes Hansen?

Johannes Hansen är en mental rådgivare, författare och föreläsare som har hjälpt tusentals människor att övervinna sina rädslor och nå sina mål. Med en bakgrund i elitidrott och en djup förståelse för psykologi och personlig utveckling, har han en unik förmåga att inspirera och motivera på ett sätt som känns både kraftfullt och äkta.

Långvarig Inspiration och Motivation

För mig personligen har Johannes Hansen varit en källa till stor inspiration och motivation under många år. Här är några av de sätt han har påverkat mig på:

 1. Gå min egen väg:
  • Även om jag alltid har varit modig och följt mig egen väg. Så har Johannes Hansen verkligen fått mig att gå hela vägen på mitt vis. Hans insikter och råd har hjälpt mig att förstå vikten av att följa mitt eget hjärta och mina egna drömmar. Oavsett vad andra säger. Framför allt våga säga ifrån när jag blivit illa behandlad, än i dag.
  • Att verkligen våga gå min egen väg fullt ut har varit en av de mest värdefulla lärdomarna jag fått från honom.
 2. Lämna vissa människor:
  • En av de största förändringarna tack vare punkten innan har varit att jag har vågat säga nej och hej då på riktigt. Gett mig modet att följa mig själv, även om det innebär att lämna vissa människor bakom. Jag har lärt mig att omge mig med personer som stöttar och inspirerar mig. Det är okej att säga farväl till relationer som håller mig tillbaka. Detta har varit en avgörande faktor i min personliga utveckling och lycka.
 3. Personlig Utveckling:
  • Jag har alltid haft ett driv och en tanke att aldrig sluta utvecklas. Det har jag också fått höra i varje avsnitt. Jag har aldrig tänkt min mentalitet som en muskel men det är precis vad den är. Jag behöver träna mina tankar och mitt mindset för att bli stark mentalt.
 4. Tydliga Mål och Riktlinjer:
  • Han ger mig även insikten och vikten av att sätta tydliga mål och riktlinjer. Hans metoder för att formulera och nå mål har hjälpt mig att konkretisera mina drömmar och skapa en plan för att uppnå dem. Även om jag inte alltid lyckas. Men en vilja att fortsätta sätta mål och riktlinjer.

Praktiska Verktyg och Strategier

Johannes är inte bara en inspirerande talare; han erbjuder också praktiska verktyg och strategier som man kan tillämpa i sitt dagliga liv. Här är några av de mest effektiva strategierna jag har lärt mig från honom:

 • Dagliga Ritualer:
  • Johannes betonar vikten av att skapa dagliga ritualer som stöttar ens mål och välbefinnande. Genom att införa morgonrutiner och dagliga reflektioner har jag kunnat öka min produktivitet och hålla mig fokuserad på mina långsiktiga mål.
 • Självreflektion och Feedback:
  • En annan nyckelstrategi är regelbunden självreflektion och att aktivt söka feedback. Johannes lärde mig att reflektera över mina framsteg och misstag, samt att vara öppen för konstruktiv kritik, vilket har varit avgörande för min personliga utveckling.
 • Mentalt Fokus och Mindset:
  • Att odla ett starkt mentalt fokus och positivt mindset är centralt i Johannes filosofi. Genom att arbeta med mentala tekniker som visualisering och affirmationer har jag kunnat stärka mitt självförtroende och min tro på mina egna förmågor.

En Förebild och Inspiratör

Efter att ha följt Johannes Hansen i många år känner jag att han är en förebild som ständigt stöttar och inspirerar. Hans äkthet och engagemang i att hjälpa mig att nå min fulla potential är verkligen ett wow för mig. Många gånger om och om igen.

Om du inte redan har upptäckt Johannes Hansen, rekommenderar jag starkt att du kollar in hans böcker och podd. Några av hans mest populära böcker inkluderar ”Tuff Love” och ”Pepp”. Dessa böcker är fyllda med insikter och praktiska verktyg för personlig utveckling och mentalt fokus. Hans podd är också en fantastisk källa till inspiration och ger djupare insikter i hans metoder och tankesätt. Hans visdom och insikter kan verkligen göra en positiv skillnad i ditt liv, precis som de har gjort i mitt.

Tack för att ni läser och delar denna resa med mig. Har Johannes Hansen inspirerat er också? Dela gärna era erfarenheter i kommentarerna nedan!

Kram, Elle


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *