Äg ditt länkträd.

Äg ditt eget länkträd

Som vi märkt sista månaderna är inte ens de största plattformarna säkra. Det gör att vi ställer högre krav på oss själva. När du gör ett länkträd i en app eller plattform ger du bort din kontroll.

Att äga rätten till dina egna följare = ditt kontaktnäts trygghet

Förlorade du hundratals följare på Instagram för några dagar sedan? Fick du tillbaka dem? Tänk om du inte fått tillbaka dem, då har du kunnat förlora åratal av arbete du lagt ner i forma av skapandet av ditt kontaktnät.

Ta kontrollen

Ett första steg i att ta kontrollen är att skapa ett länkträd på din egen domän. Då kan dina följare spara ditt länkträd som ett bokmärke och på så vis alltid hitta tillbaka till dig, dina produkter och tjänster.

Har du en egen domän? Bygg då ett enkelt träd i form av HTML och skapa en grund för att äga ditt eget kontaktnät. Saknar du kunskapen? Jag hjälper dig, det är mitt jobb!

Jag driver elleandersson.se och det är min platform. Här hjälper jag andra som vill skapa sin egen plattform på nätet. Jag hjälper dig från grunden med allt du behöver för att få ett eget länkträd. Eller så kan du enkelt ta del av mina tips och idéer för att skapa din egen närvaro på nätet. Helt gratis! Bara följ mig på någon av mina sociala medier.

Läs mer…

Hur du skapar och äger ditt domännamn.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *