Ta kontroll över din närvaro på Internet!

Jag vänder mig till dig som vill ta kontroll över din närvaro på internet. Kanske har du redan en etablerad närvaro, men är osäker på om du verkligen äger den. Då har du kommit rätt! Jag ska hjälpa dig på mer än ett sett. Här hittar du verktyg, för att ditt företag ska kännas 100% rätt i dagens digitala landskap.

Att leda trafik från dina sociala mediekonton till ett länkträd kan vara praktiskt. Men bara optimalt om du själv äger det. Om inte, tillåter du de som äger domänen, där ditt länkträd är placerat tillgång till dina besökare.

Så tänk dig nu istället möjligheten att själv behålla dessa besökare och dessutom erbjuda dem skräddarsydd reklam. Det skulle gynna både dig och dem.

Men vad händer om du tar det ett steg längre? Tänk dig att du inte bara behåller besökarna på din egen plattform. Utan också skapar en helt ny nivå av engagemang och interaktion.

Tack vare att de i stället besöker ditt länkträd får du statestik. Statestik som du kan lära dig mycket utav och i sin tur anävnda när du väljer ut vilken sorts reklam du vill ha i ditt länkträd.

Genom att ta kontroll över din trafik på detta sätt kan du skapa en mer hållbar och lönsam närvaro online.

Ta kontroll över din närvaro på Internet! Genom att bygga ditt eget länkträd.
Ta kontroll över din närvaro på Internet! Genom att bygga din egen hemsida.
Därför ska du ha en hemsida

Det är i dag så viktigt att äga sitt eget innehåll. Med en hemsida äger du all text och alla bilder du lägger upp.

Bygg din egen hemsida.

Detta bygger en trygghet och en stabil närvaro online. Det förstår sig dagens besökare på. En hemsida ger dig större kontroll över hur ditt varumärke presenteras. Du skapar en plattform där du kan kommunicera direkt med din målgrupp.

Bygg din egen hemsida.

Genom att äga din egen plattform kan du skapa en unik upplevelse för dina besökare och bygga upp långsiktiga relationer som varar över tid. Med en väl utformad och optimerad hemsida är möjligheterna oändliga när det gäller att locka nya kunder och stärka din närvaro på internet.

Jag är en sån som kan själv och framför allt vill själv. I mitt kunskapsbibliotek delar jag med mig av tips och trix hur jag själv byggt upp min närvaro online. Du kan också ta kontroll över din närvaro på Internet!

Bygg upp din egen maillista.

Så här skapar jag min egen maillista.

Ta kontroll över din närvaro på Internet! Genom att bygga din egen hemsida.

Så här bygger jag upp min egen hemsida.

Ta kontroll över din närvaro på Internet! Genom att bygga din egen hemsida.

Så här bygger jag upp min närvaro på sociala medier.

 • Canva – Designmallar, hacks och guider.
 • Tips hur du förbättrar din närvaro online.
 • Inspiration för din landningssida.
 • Erbjudanden på mina tjänster.
Månadsbrev
* indicates required
Elle Andersson.
Elle Andersson
Det är jag som driver Minelle. Men vad är då Minelle för namn? Läs mer i artikeln ”Om mig”.
 • AI i ett nötskal

  AI i ett nötskal

  Skulle göra ett inlägg i en grupp på Facebook. Tänkte att den kan jag säkert använda i mitt säljmaterial, så jag gör en ordentlig i ChatGPT. Börjar skriva:#MINSTORY Startade mitt första företag 2005. Och trycker här ”enter”… ChatGPT börjar genast jobba och jag tänker. -Det där kan han ju inte få ut något av! Men…

 • En företagscocktail fylld av kreativitet

  En företagscocktail fylld av kreativitet

  Idag firar jag Internationella Cocktaildagen med en unik tolkning som symboliserar mitt företag. Precis som en välbalanserad cocktail är mitt företag en harmonisk blandning av olika ingredienser. Var och en bidrar till den perfekta smaken av framgång. 🌐 Webbdesign – Den första sippen av min cocktail, där varje pixel är noggrant utformad för att skapa…

 • Roliga och Udda Dagar att Fira!

  Roliga och Udda Dagar att Fira!

  Hej! Vill DU bli inspirerad av roliga dagar? Filar du på en idé till ditt innehåll? Är du redo? Varje månad finns det en mängd roliga och udda dagar att fira. Här är några av de roligaste dagarna jag hittat från varje månad. Komplett med tips om hur du kan skapa underhållande innehåll för dina…

 • Facebooksida för ditt företag

  Facebooksida för ditt företag

  Här ändrar du ditt användarnamn. Det som blir adressens fortsättning. À la https://www.facebook.com/ditt företagsnamn


Så för att sammanfatta det hela. Skaffa en hemsida eller en maillista, eller både och. Så att du har en närvaro online som ger dig tyghet för ditt företag. Hur du kommer igång? Börja med att surfa in i mitt kunskapsbank. Där hittar du guider, artiklar och en massa annat kul.


 • Läsa om Notion? Canva? I kunskapsbanken hittar du alla artiklar.
 • Skaffa det där domänet som du behöver, jag rekommenderar Loopia.
 • Eller fortsätta att slösurfade och läsa vidare om Minelle förr i tiden och vad jag gjort tidigare?